Onze diensten​

Oplossingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn altijd maatwerk. Geen klant is hetzelfde en de wereld om ons heen verandert ook continu. Wij blijven onszelf steeds ontwikkelen om de juiste antwoorden op de vragen van morgen te vinden. Daarom stemmen we onze diensten altijd af op de laatste stand van zaken. In de wereld én bij u als opdrachtgever.

Coaching &
Advies

Richting en ruggensteun bij ontwikkeling van vitaliteit in organisaties

Project
management

Wij schrijven geen dikke consultancy rapporten maar gaan praktisch aan de slag

Probleem
analyse

Zorg ervoor dat je het juiste probleem oplost voordat je het probleem juist oplost

Projectmanagement

Onze projectmanagers vergoten de slagvaardigheid van de organisatie op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid direct aanzienlijk. Hij of zij helpt om concrete stappen te zetten naar een vitale organisatie, bij het oplossen van specifieke vitaliteitsvraagstukken, het managen van een programma rondom duurzame inzetbaarheid, het formuleren van integraal vitaliteitsbeleid of het implementeren van een nieuwe arbodienstverlener. De Vitaliteitsmanager® biedt passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis en karakter.

Probleemanalyse

Als klant wilt u een oplossing voor uw probleem, bijvoorbeeld het hoge ziekteverzuim door uitval met psychische klachten. U denkt wellicht de oplossing te moeten zoeken in het verlagen van de hoeveelheid werk of het geven van stressreductie trainingen. Maar ís dat wel de juiste oplossing? Wat zijn de achterliggende oorzaken van het probleem? De Vitaliteitsmanager® gaat het voorgestelde probleem eerst analyseren. Hierbij maken wij gebruik van diverse gevalideerde onderzoeksmethodieken (o.a. van TNO). Vervolgens vertellen wij u meer over de grondoorzaken van het probleem én adviseren wij u over de juiste oplossing.

Coaching & Advies

De experts van De Vitaliteitsmanager® hebben zelf jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, weten hun weg en snappen hoe de hazen lopen in (complexe) organisaties. Even sparren met een onafhankelijke coach kan enorm helpen in het traject op weg naar een vitale organisatie. Misschien heeft u behoefte aan inhoudelijke expertise bij een specifiek vraagstuk op het gebied van verzuim, vitaliteit of inzetbaarheid? Of heeft het management team wellicht een zetje nodig richting vitaal leiderschap? De Vitaliteitsmanager® is graag uw sparringpartner bij vitaliteitsvraagstukken.

Experts

Maak kennis met onze Vitaliteitsmanagers

Dionne Gertsen

Functie

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid & Organisatievitaliteit

Stories