Masterclass:
van verzuim
naar vitaliteit

‘Waarom blijven organisaties toch sturen op iets wat al ‘stuk’ is?’, en ‘Waarom wachten tot iemand ziek is om tot actie over te gaan?’

Houd jij je ook bezig met (of ben je gewoon geïnteresseerd in) de thema’s verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Schrijf je dan in!

Experts delen ervaring

Experts Kim Brinkman en Maaike Thijssen over verzuim, duurzame inzetbaarheid en organisatievitaliteit.

Leer kijken met een andere bril

Krijg een doorkijkje naar de duurzaam inzetbare medewerker en de vitale organisatie.

Eigen praktijk staat centraal

We delen veel voorbeelden die tot mooie resultaten hebben geleid  bij onze klanten.

Over de Masterclass

In deze Masterclass delen onze experts (Kim Brinkman) en (Maaike Thijssen) hun jarenlange kennis en ervaring en nemen je mee op reis om de omslag te maken van sturen op verzuimcijfers en incidenten naar aandacht voor duurzame inzetbaarheid en organisatievitaliteit. 

Je leert met een andere bril naar verzuim kijken en krijgt een doorkijkje naar de duurzaam inzetbare medewerker en de vitale organisatie. Onze eigen praktijk staat deze dag centraal en we zullen veel voorbeelden delen die tot mooie resultaten hebben geleid  bij onze klanten.

De Masterclass vindt plaats op onze locatie in Eindhoven op 27 januari & 18 februari van 10:00 tot 16:00 uur. Kosten voor deze dag zijn € 395,- euro (ex btw.) inclusief lunch, koffie en thee.

Expert: Maaike Thijssen

Maaike daagt haar klanten uit om de omslag te maken van sturen op verzuim naar inzetten op vitaliteit.

Aandachtsgebieden: ontwikkeling en lancering duurzame inzetbaarheid programma’s, vitaliteitscans onder medewerkers, organisatieanalyse, schrijven vitaliteitsbeleid, procesoptimalisatie verzuimmanagement, aanbesteding arbodienstverlening, inrichten center of expertise voor Health & Wellbeing, project- en programmamanager, coach en adviseur.

In 2014 verkozen tot Vitalitymanager van het jaar.

Expert: Kim Brinkman

Kim begeleid organisaties en werknemers naar een vitaal en duurzaam arbeidsproces. 

Vitaliteit is meer dan lichamelijk fit zijn, een abonnement op de sportschool hebben. Vitaliteit is ook niet hetzelfde als gezond zijn, of geen ongezonde leefgewoonten hebben zoals roken of te vet eten. Vitaliteit is, naar mijn mening, een combinatie van energie, motivatie en veerkracht. Het betekent duurzaam deelnemen aan arbeid. Op de juiste plek zitten, je gewaardeerd, gehoord en fit voelen, zowel fysiek als mentaal. Hier ligt de verantwoordelijkheid bij beide partijen: werkgevers investeren in een vitale organisatie, werknemers schakelen tijdig hulp of begeleiding in om ervoor te zorgen dat ze niet vastlopen.

Masterclass: Van Verzuim naar Vitaliteit

Inschrijven voor de Masterclass: Van Verzuim naar Vitaliteit

Experts

Maak kennis met onze Vitaliteitsmanagers

Dionne Gertsen

Functie

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid & Organisatievitaliteit

Stories