De Vitaliteitsmanager®

Ruime expertise en een sterk netwerk ineen.

De Vitaliteitsmanager® is een netwerkorganisatie waarbij zelfstandig professionals samenwerken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, Organisatievitaliteit en Verzuimreductie. 

Wij zijn allemaal senior in het vakgebied met ieder onze eigen expertise en delen een gezamenlijke passie voor het vitaal maken van de BV Nederland.

Een berg ervaring en leuke, gepassioneerde mensen

We komen niet ‘net kijken’ maar zijn senior in ons vakgebied. Samen delen we een gezamenlijke visie op het vitaal maken van de BV Nederland. Opgeteld hebben we enorm veel kennis en jarenlange ervaring op zak. We weten de weg in een grote diversiteit aan organisaties (zowel profit als non-profit). Op zowel persoonlijk als zakelijk vlak versterken we elkaar. We zijn innovatief en ontwikkelen samen nieuwe concepten voor onze klanten. De ontwikkelingen op het vakgebied volgen we op de voet en vertalen deze naar maatwerk producten. 

Maak kennis met onze professionals

Onze professionals zijn zelfstandig adviseurs met ruime kennis van duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in (minimaal) één van de zes pijlers van het adviesmodel voor vitale organisaties. Thema’s: Leiderschap & Cultuur, Arbeidsregelingen, Verzuim & Re-Integratie, Persoonlijke ontwikkeling, Arbeidsomstandigheden en Vitaliteitsmanagement. 

Experts

Maak kennis met onze Vitaliteitsmanagers

Maaike Thijssen

Functie

Sr. Adviseur Duurzame Inzetbaarheid & Organisatievitaliteit

Wij werkten voor

Stories

ARTIKEL

Inzicht in de veroorzakers van stress en werkdruk

COLUMN

Succesvol aan de slag met Duurzame inzetbaarheid

ARTIKEL

Vitaliteit als sleutel tot duurzame inzetbaarheid

ARTIKEL

Voeren jullie al fit gesprekken? 

ARTIKEL

Vitaliteit is meer dan sla eten en sporten

HANDIGE TIPS

3 belangrijke tips voor Vitaliteitsmanagement

ANIMATIE

Samen aan de slag met duurzame inzetbaarheid.